Søndagstapas
0

Søndagstapas

feb 19 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter. Vi starter det hele med gatebarn og roboter i «Binary Domain», før vi får snø og is i «SSX». Deretter går turen verden rundt for «Fifa Street», før vi forviller oss bort i «Far Cry 3». Så blir det tragiske familieproblemer i «Prototype 2», før vi får første sniktitt på «The Walking Dead». Mot slutten blir det så nok en liten smakebit på «The Amazing Spider-Man», før det hele avsluttes med en heftig gameplay-sesjon fra «Dragon’s Dogma».

 

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Binary Domain»

Sega og Toshihiro Nagoshi, kjent som mannen bak «Yakuza»-serien, er nå klare med «Binary Domain» som lanseres til uken. Spillet er et tredjepersons skytespill med fokus på lagbasert taktikk. Som en del av et topptrent militærtropp, blir spillerne sendt inn i et futuristisk Tokyo hvor linjene mellom hva som er mennesker og roboter vanskelig å skille. Denne uken slapp Sega en av mellomsekvensene til spillet, som kan ses under.

 

«Binary Domain» har slippdato 24 februar. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«SSX»

Electronic Arts gjør nå den siste poleringen på «SSX» som forventes i starten av neste måned. Spillet lover overdreven snowboard-action i det vi liker å kalle arcade-stil. Kappløp-moduser, trikse-moduser og et mer åpent utforsknings-modus er alle lovet og store deler av verden skal være representert. Spillets mange fjellskrenter har også vært i fokus de siste månedene. Det gjennom videoserien «Own The Planet». Denne uken var det Sibirs tur til å ta hoppet, det med sin egen «Own The Planet»-video, som kan ses under. I tillegg kan du jo sjekke ut gameplay-videoene fra noen av de tidligere annonserte fjellene nedenfor der igjen.

 

 

 

 

«SSX» har slippdato 1 mars 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Fifa Street»

Electronic Arts har med det kommende «Fifa Street» igjen valgt å sette et nytt fokus på såkalte gateversjoner av verdens største sport. Spille vil riktignok ha et nytt fokus på en autentisk opplevelse og har derfor tatt inspirasjon fra de mange variasjonene som finnes verden over. Det vil ikke derimot si at balltriksing forsvinner fra agendaen og denne uken fikk vi eksempler fra begge hold. Først ute er den siste utviklerdagboken fra spillet, hvor vi får se noen av spillets mange lokaler og hva slags innvirkning de har på spillets gameplay. Deretter får vi en lite kurs i spillets mest grunnlegende triks. Begge videoene kan selvfølgelig ses under.

 

 

«Fifa Street» har slippdato 15 mars 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Far Cry 3»

Ubisofts «Far Cry 3» imponerte kraftig da det ble annonsert under fjorårets E3-messe. Spillserien, som originalt startet med Cryteks «Far Cry» fra 2004, gikk gjennom en del forandringer da Ubisoft selv tok over utviklingen for «Far Cry 2». Med det tredje spillet vil de riktignok gå litt tilbake til seriens røtter. «Far Cry 3» er derfor satt til en øde tropisk øy og vil denne gangen sette spillets hovedperson, Jason Brody, opp imot en hær av pirater. Spillet vil fortsatt være en veldig åpen opplevelse med mye fokus på spillerens egne valg når det gjelder taktikk og utforsking, men Ubisoft vil også prøve å skape en litt mer konkret handling denne gangen. Det er også spillets karakterer vi får en litt bedre forståelse for i den siste traileren fra spillet. Traileren, som kan ses under, er riktignok en såkalt CG-trailer (forhåndsgenerert grafikk) og er derfor ikke tro til spillets faktiske grafikk.

 

«Far Cry 3» har slippdato antydet slippdato høsten 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Prototype 2»

Radical Entertainment og Activision jobber for tiden med oppfølgeren til «Prototype» fra 2008. Med «Prototype 2» har Radical Entertainment valgt å snu mye av spillets oppsett på hodet. Gameplayet er fortsatt basert rundt de samme virus-infiserte kreftene, men originalens helt, Alex Mercer, har blitt oppfølgerens motstander. Den nye helten, James Heller, er nemlig en amerikansk soldat som mister sin kone og unge datter til det alt-ødeleggende blacklight-viruset og Heller velger å legge skylden på den nå beryktede Alex Mercer. Denne uken slapp Radical Entertainment og Activision introsekvensen til spillet, denne kan som vanlig ses under. I tillegg kan du jo sjekke ut samleutgaven av spillet gjennom traileren nederst.

 

 

«Prototype 2» har slippdato 24 april 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3. En PC-versjon er forventet noe senere.

«The Walking Dead»

Da Telltale Games, kjent for blant annet «Tales of Monkey Island», annonserte at de skulle lage et spill basert på Robert Kirkmans «The Walking Dead», var skepsisen stor. For selv om Telltale har gjort stor suksess ved å gjenopplive gamle «adventure»-titler var det mange som tvilte på utviklerens evne til å ta en såpass voksen og seriøs historie til spillmediet. Siden den gang har det vært veldig lite informasjon rundt spillet. Det skal riktignok forandres fremover og Telltale Games startet denne uken en ny videoserien de har valgt å kalle «Playing Dead». Videoseriens første episode kan ses under.

 

«The Walking Dead» har antydet slippdato en gang i løpet av 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3

«The Amazing Spider-Man»

«The Amazing Spider-Man» forventes å bli en av de store actionfilmene til sommeren og i typisk storfilm-stil forventes også et spill til lanseringen. Som kjent har spill basert på film-lisenser en tendens til å være av ganske lavt kaliber, men vi burde nok ikke gi opp på «The Amazing Spider-Man» helt enda. Utvikleren bak spillet, Beenox, har gjorde det jo ganske bra med både «Spider-Man: Shattered Dimensions» og fjorårets «Spider-Man: Edge of Time». Beenox har også valgt å satse enda høyere med «The Amazing Spider-Man». For mens «Shattered Dimensions» og «Edge of Time» var rimelig linjere affærer skal «The Amazing Spider-Man» være et åpen-verden spill. Noe som vi får en liten smakebit på i den siste traileren til spillet, som kan ses under.

 

«The Amazing Spider-Man» har antydet slippdato sommeren 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC. Egne versjoner til Nintendo 3DS og Playstation Vita er også forventet.

«Dragon’s Dogma»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med en nesten to timer lang gameplay-sesjon med Capcoms kommende «Dragon’s Dogma».

 

«Dragon’s Dogma» har slippdato 25 mai 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.