Søndagstapas – E3 Edition
0

Søndagstapas – E3 Edition

jun 10 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Denne uken gikk, som de fleste av dere sikkert har fått med dere, E3 av stabelen. Derfor er ukens søndagstapas, i kjent og kjære tradisjon, ekstra stor. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter.

 

 1. E3-trailer fra «Transformers: Fall of Cybertron».

 2. Utvidet annonseringstrailer fra «Gears of War: Judgement».

 3. E3-trailer fra «Ni No Kuni: Wrath of the White Witch».

 4. E3-trailer fra «XCOM: Enemy Unknown».

 5. E3-trailer fra «Crysis 3».

 6. E3-trailer fra «Resident Evil 6».

 7. Annonseringstrailer med mer fra «ZombiU».

 8. Annonseringstrailer og gameplay fra «Need for Speed: Most Wanted».

 9. E3-trailer fra «Sleeping Dogs».

 10. E3-trailer fra «Planetside 2».

 11. E3-trailer fra «New Super Mario Bros. U».

 12. Gameplay fra «The Unfinished Swan».

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

 

«Transformers: Fall of Cybertron»

High Moon Studios vil følge opp 2010s «Transformers: War for Cybertron» med en direkte oppfølger kalt «Transformers: Fall of Cybertron». Utviklerne mener selvfølgelig at de har forbedret spillet på alle plan og skal vi tro E3-traileren, som forøvrig kan ses under, ser det ut til å bli ganske så episk.

 

«Transformers: Fall of Cybertron» har slippdato 31 august 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstatio 3 og PC.

«Gears of War: Judgement»

Under årets E3-messe, denne uken, annonserte Epic Games et nytt spill i «Gears of War»-serien. Spillet, som blir kalt «Gears of War: Judgement», vil ikke fokusere på Marcus Fenix, men derimot Damon Baird og Augustus Cole. Se den utvidete annonseringstraileren under.

 

«Gears of War: Judgement» har foreløpig ingen slippdato. Spillet kommer eksklusivt til Xbox 360.

«Ni No Kuni: Wrath of the White Witch»

Det legendariske animasjons-studioet «Studio Ghibli» har inngått et samarbeid med, den også legendariske, rollespillutvikleren Level-5. Sammen har de produsert rollespillet «Ni No Kuni» som ble sluppet i Japan i fjor. Nå gjør de seg riktignok klare for å også lansere spillet på det vestlige markedet og det med tittelen «Ni No Kuni: Wrath of the White Witch». Se E3-traileren under.

 

«Ni No Kuni: Wrath of the White Witch» har antydet slippdato januar 2013. Spillet kommer kun til Playstation 3.

«XCOM: Enemy Unknown»

Firaxis Games håper at deres «remake» av «XCOM: Enemy Unknown» vil blåse nytt liv i den turbaserte taktikk-sjangeren. Da hjelper det jo også at spillet de har valgt å lage på nytt regnes for å være pioner-tittelen innenfor sjangeren. Se E3-traileren under.

 

«XCOM: Enemy Unknown» har slippdato 12 oktober 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Crysis 3»

Cryteks «Crysis»-serie er helt klart blant favorittene til brukerne her på Spill.no. Jeg regner derfor med at forventningene er store til «Crysis 3» som er forventet på nyåret. Crytek vil denne gangen blande jungelen fra det første spillet med storbyen fra oppfølgeren. Se E3-traileren til spillet under.

 

«Crysis 3» har antydet slippdato februar 2013. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Resident Evil 6»

Capcoms «Resident Evil»-serie har vært gjennom mange forandringer de siste årene og det med et tydelig fokus på mer action og hastighet. Mange av fansen savner derimot den trege, dog anstrengte, hastigheten fra de eldre spillene. Capcom prøver derfor å appellere til flere grupper i deres kommende «Resident Evil 6». Spillet vil nemlig ha hele 3 forskjellige kampanje-moduser som følger tre forskjellige karakterer. Se spillets E3-trailer under.

 

«Resident Evil 6» har slippdato 2 oktober 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3. En PC-versjon er forventet noe senere.

«ZombiU»

Ubisoft debuterte zombie-spillet «ZombiU» under E3-messen denne uken. Som tittelen antyder er spillet utviklet spesielt for Nintendos kommende Wii U konsoll og introduserer med det en rekke unike måter å bruke den nye håndkontrollen på. Se både annonseringstraileren, samt en gameplay-trailer under.

 

 

«ZombiU» har foreløpig ingen slippdato og er så langt kun annonsert til Nintendos Wii U.

«Need for Speed: Most Wanted»

Criterion Games, mest kjent for «Burnout»-serien, gjorde stor suksess med sin tolkning av «Need for Speed: Hot Pursuit» fra 2010. Nå tar de steget videre med sin egen tolkning av «Need for Speed: Most Wanted». Se E3-traileren fra spillet, samt en gameplay-video under.

 

 

«Need for Speed: Most Wanted» har antydet slippdato høsten 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC. Egne versjoner til Playstation Vita, iOS og Android er også forventet.

«Sleeping Dogs»

United Front Games «Sleeping Dogs», tidligere kjent som «True Crime: Hong Kong», har vært gjennom mange turbulente forandringer. Likevel ligger spillet, ihvertfall i mine øyne, an til å bli en av årets store overraskelser. Se spillets E3-trailer under.

 

«Sleeping Dogs» har slippdato 17 august 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Planetside 2»

Sony Online Entertainments «Planteside 2» er et førstepersons skytespill uten like. Ihvertfall når det gjelder størrelse. Spillet er nemlig et MMOFPS med dynamiske kamper mellom tusenvis av spillere. Se E3-traileren fra spillet under.

 

«Planetside 2» har foreløpig ingen slippdato. Spillet kommer kun til PC.

«New Super Mario Bros. U»

Da Nintendo valgte å gå tilbake til røttene med lanseringen av «New Super Mari Bros. Wii» i 2009 traff de gullgåsa. Spillet ble en så stor suksess at det regnes for å være det raskest selgende konsoll-eksklusive spillet i historien og har per dags dato solgt over 25 millioner eksemplarer. Da er det kanskje ikke så rart at Nintendo prøver å reprodusere suksessen med «New Super Mario Bros. U», som ble annonsert denne uken. Se spillets E3-trailer under.

 

«New Super Mario Bros. U» er forventet sammen med lanseringen av Nintendos Wii U. Spillet kommer selvfølgelig også eksklusivt til Wii U.

«The Unfinished Swan»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med noen sammenklippede gameplay-klipp fra den unike tittelen «The Unfinished Swan». Videoen kan selvfølgelig ses under.

 

«The Unfinished Swan» har antydet slippdato en gang i løpet av 2012. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.