0

Sonic sitt redesign fungerer fordi noen med peiling tok over

nov 13 Anders Lønning  

I går slapp SEGA og Paramount den oppdaterte traileren av den kommende Sonic the Hedgehog filmen, som for første gang viste frem det redesignede pinnsvinet i all sin prakt. Samtidig som traileren ble postet, tweetet animatøren av Sonic Mania kortfilmene, Tyson Hesse, en kryptisk tweet som han senere utbroderte på med å annonsere at han ble hentet inn for å hjelpe til med designet av Sonic.

Hvis bildet han brukte til å annonsere dette med virker kjent er det fordi da det originale designet ble vist frem i den første traileren til stor latterliggjøring fra publikum, postet Hesse en mock-up av hvordan man med relativt små grep kunne berge designet studioet hadde gått for.

Om filmen blir bra eller ikke gjenstår å se, og forventningene innad i redaksjonen her i Spill.no er mildt sagt delt. Mitt perspektiv som småbarnsfar ser den nye traileren ut som god underholdning for både store og små, og kombinasjonen Ben Schwartz og Jim Carrey ser ut til å gå godt sammen. Filmen har premiere 14. februar 2020.

 

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.