Sony bekrefter PS3-lansering!
0

Sony bekrefter PS3-lansering!

sep 16 Spill.no  

Den japanske spillmessa Tokyo Game Show er i gang, og Sony har benyttet anledningen til å annonsere en samlepakke med kultklassikerne «ICO» og «Shadow of the Colossus».

Oppgradert

Ryktene om en slik pakke har eksistert lenge, men nå er det altså offisielt bekreftet fra Sony. De to spillene, som tidligere er utgitt på Playstation 2, er utviklet av Team Ico, og begge er kritikerroste på grunn av sine kunstneriske kvaliteter. «Ico» handler om en gutt som er fanget i en borg, og må rømme sammen med en magisk jente. Mens «Shadow of the Colossus» handler om en ung mann som prøver å redde sin døde kjæreste ved å bekjempe ulike gigantiske vesener.

I samlepakken på Playstation 3 kommer begge spillene til å bli oppgradert med HD-grafikk, i tillegg til at de får en jevn billedoppdatering på 30 bilder i sekundet. I tillegg vil spillene få full 3D-støtte, for de som har TV som kan utnytte dette.

Se bilder fra PS2-versjonen av spillene på neste side!

«Team Ico Collection» inneholder «ICO» og «Shadow of the Colossus» og utvikles av Team Ico og utgis av Sony Computer Entertainment. Samlepakken lanseres til våren 2011.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.