Actionfest i Japan!
0

Actionfest i Japan!

sep 16 Spill.no  

Japans største spillmesse, Tokyo Game Show, er i full gang, og flere utgivere har benyttet anledningen til å annonsere nye stortitler. Både Capcom, Electronic Arts og Tecmo satser på renspikka action til neste år.

Devil May Cry 5

Capcom annonserte en fortsettelse på den populære «Devil May Cry»-serien. Spillet blir det femte i actionserien, som debuterte på Playstation 2 i 2001. Nytt i dette spillet er at Capcom lar et vestlig spillstudio stå for utviklingen av spillet. Engelske Ninja Theory, kjent for PS3-spillet «Heavenly Sword» og det kommende «Enslaved: Odyssey to the West» skal lage spillet. Det er fortsatt helten Dante som vil inneha hovedrollen, selv om utseendet hans har forandret seg en del fra den Dante vi husker fra de første spillene i serien. Spillet har fått navnet «DmC».

Se annonseringstraileren til «DmC»:

«DmC» utvikles av Ninja Theory og utgis av Capcom. Spillet er under utvikling til Playstation 3 og Xbox 360, og lanseres i 2011.

Shadows of the Damned

Electronic Arts dro frem et stjernelag av utviklere på scenen under sin Tokyo Game Show-pressekonferanse. Shinji Mikami, mannen bak «Resident Evil»-serien og Suda51, utvikleren av kultspillet «No More Heroes», skal sammen lage et spill kalt «Shadows of the Damned», med musikk fra «Silent Hill»-musikeren Akira Yamaoka.

«Shadows of the Damned» er et actionspill som foregår i Helvete. Som demonjegeren Garcia er du på jakt etter kjæresten din som har blitt kidnappet av Satans håndlangere. Vi regner med store doser ekstrem action iblandet absurd humor og en del genuint skumle øyeblikk.

Se annonseringstraileren til«Shadows of the Damned» her:

«Shadows of the Damned» utvikles av Grasshopper og utgis av Electronic Arts. Spillet skal komme på Xbox 360 og Playstation 3 i 2011.

Ninja Gaiden 3

Sist ut i denne omgangen er Tecmo og Team Ninja, som annonserte et tredje kapittel i «Ninja Gaiden»-serien denne uken. Team Ninja har gått gjennom en del endringer i det siste, etter at den puppefikserte stjerneutvikleren Itagaki sa opp, sammen med en god del av sine medarbeidere. Likevel lover Team Ninja mer blodig «Ninja Gaiden»-action i «Ninja Gaiden 3», som foreløpig kun er annonsert til Nintendos nye håndholdte 3DS. Det eneste vi har å by på fra spillet er dette annonseringsbildet:

«Ninja Gaiden 3» utvikles av Team Ninja og utgis av Tecmo. Spillet skal lanseres på 3DS i løpet av 2011.

Se skjermbilder fra «Shadows of the Damned» og «DmC» på neste side!

DmC:

Shadows of the Damned:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.