Sony kjøper Spider-Man og Ratchet and Clank utvikler
0

Sony kjøper Spider-Man og Ratchet and Clank utvikler

aug 20 Anders Lønning  

Mens vi alle satt forvirret av hva det var Hideo Kojima prøvde å vise oss fra Death Stranding under festivitetene som var Geoff Keighley’s Gamescom Opening Night i går kveld, ble nyheten om at Sony kjøper Insomniac Games sluppet.

«Insomniac Games er en av de mest høyt-rosede studioene i spillindustrien, og historikken deres med best-i-klassen historiefortelling og spillmekanikk er uten sidestykke» lyder det fra Sony Interactive Entertainment sjefen, Shawn Layden.

«Vi har nytt godt av samarbeidet vi har hatt med studioet over årene, og er henrykt over å kunne offisielt ønske dem velkommen til Worldwide Studios familien»

Sony har god grunn til å ville sikre seg utvikleren, da det forrige spillet de jobbet på sammen, Marvel’s Spider-Man har solgt over 13 millioner kopier.

«Å bli en del av WWS familien til Sony gir Insomniac enda større muligheter til å oppnå vår visjon om å etterlate positive og langvarige inntrykk på folk sine liv» sier Ted Price, grunnleggeren av Insomniac Games

«Vi har hatt et spesielt samarbeid med PlayStation så å si helt siden vi startet studioer. Samarbeiet vårt forsterker potensialet vårt, og Marvel’s Spider-Man er beviset. Vi gleder oss til å ta det neste steget sammen med våre nye WWS partnere, og mest av alt ser vi frem til å levere nye oppleveleser til våre fans.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.