Rainbow Six Siege: Ember Rise
0

Rainbow Six Siege: Ember Rise

aug 20 Carl Fredrik  

Etter mye spekulasjoner og lekkasjer ble sesong 3 av Rainbow Six Siege annonsert denne helgen.

Siege fans kan saumfare ett enkelt teaser bilde uker før en release og komme med en rekke teorier om hva som vil komme. Vil se at det traff godt denne gangen da ryktet om en operatør med en grappling hook ble bekreftet i tillegg til en god del annen snadder også.

Sesong 3 kalt Ember Rise gir oss 2 nye operatører, en forbedret versjon av kartet «Kanal», en rekke generelle forbedringer og til slutt et Battlepass system litt likt det vi ser i spill som f.eks Fortnite.

Av de to nye operatørene virker Amaru mest spennende for min del, da hun har en grappling hook som du kan bruke som en horisontal Zipline fra f.eks et hustak og rett inn i et vindu. Det som virkelig vil endre metaen i spillet er at Amaru også kan komme seg opp via taklukene inne i kartet noe som ingen andre operatører har kunnet før.

 

Goyo som er den andre nye operatøren kan sette ned barrierer noe som ikke i og for seg er noe nytt da flere operatører kan gjøre det samme. Den store forskjellen er at Goyo kan feste en brannbombe på innsiden av barrierene som igjen kan brukes som feller. Brukt riktig så tror jeg Goyo kan bli en luring for det defensive laget.

 

Det klassiske kartet Kanal er blitt pusset opp med blant annet nye overganger og trapper for å gjøre navigasjon enklere mellom de to hovedbygningene.
Foruten et oppusset kart får vi også en forbedret meny, bedre kart rotasjon og nye oppdateringer i kampen mot Toxic players.

Ellers fikk vi nyheten om at Siege også vil implementere et Battle Pass system som slippes med sesong 3 i år. Først kommer «mini battle pass» som blir gratis for alle og i sesong 4 senere i år kommer en mer fullverdig versjon av dette. Den vil innholde en vanlig gratis versjon og en premium versjon for de som ønsker å kjøpe det. Battle passes består av diverse utfordringer og kosmetiske ting som kan låses opp.

 

Alt i alt så er Ember Rise noe av det mest spennende vi har fått i år etter min mening. Amaru med sin grappling hook blir virkelig spennende å se, men jeg har litt mixed feelings angående Battle Pass systemet.

Største nedturen var kanskje at verken Goyo eller Amurau får nye våpen, men heller våpen som vi allerede har i spillet.
Ingen eksakt dato på når Ember Rise slippes, men det er fra i dag av ute på test serverene på pc.

Du kan lese alle patch notes her: https://rainbow6.ubisoft.com/siege/en-nordic/game-info/seasons/emberrise/index.aspx

 

About Carl Fredrik

En 40 år gammel gamer fra Trondheim som har spilt siden han var 5 år gammel. Fps, Rpg's og tredjepersons spill som spilles mest. Husker fortsatt da man kunne kjøpe ett spill som var komplett og uten mikrotransaksjoner.