Marvel Ultimate Alliance 3’s første runde med DLC kommer 30. September
0

Marvel Ultimate Alliance 3’s første runde med DLC kommer 30. September

aug 20 Anders Lønning  

Undertegnede spiller fortsatt Marvel Ultimate Alliance 3 så å si hver eneste dag. Derfor var det en gledelig nyhet å høre at Koei Tecmo og Team Ninja planlegger å oppdatere spillet som del av sitt sesongpass, og nå vet vi endelig litt mer av hva den første pakken, Marvel Knights: Curse of the Vampire kommer til å inneholde.

I tillegg til de fire spillbare karakterene, Blade, Moon Knight, The Punisher og Morbius the Vampire, kommer det to nye moduser til spillet som skal holde på spillere engasjert etter at de har fullført spillets fire vanskelighetsgrader. Det vil også komme en gratis oppdatering 30.august som inneholder nye kostymer til Spider-Man, Hulk og Captain Marvel. Denne lanseres da samtidig som de tidligere annonserte spillbare karakterene Cyclops og Colosssus dukker opp.

I pressemeldingen fra Nintendo står det:

– Spillere tar på seg rollen som de urbane borgervernerene The Punisher, Blade, Mook Knight og Morbius når Marvel Knights blir en del av alliansen. Disse spillbare karakterene er del av DLC Pakke 1 som spillere får tilgang til gjennom Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order Expansion Pass som blir gjort tilgjengelig 30. september.

– I Gauntlet modusen kan opp til fire spillere bryne seg på en intens serie med samarbeidsutfordringer som kommer tett etter hverandre for å sikre seg belønninger. Spillere kan også se hvor lenge de holde ut i Endurance modusen for å se hvor høyt de klarer å klatre på ledertavlen online samt at utvidelsen også kommer med en mystisk ny Infinity Rift.

– Det vil også komme flere kostymer til alle heltene i spillet gjennom en rekke gratis oppdateringer, allerede 30. august vil nye kostymer for Spider-Man, Hulk og Captain Marvel dukke opp. Som tidligere annonsert under San Diego Comic Con vil denne gratis oppdateringen også inneholde Cyclops og Colosssus som nye spillbare karakterer.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.