Sony senker prisen på Vita
0

Sony senker prisen på Vita

feb 18 Spill.no  

Sony har annonsert en prisjustering på begge utgavene av den håndholdte konsollen PlayStation Vita, melder Kotaku.

1300 kr billigere

Endringen innebærer en ny utsalgspris for både vanlig Wi-fi og 3G-modell for 19 980 yen, eller rundt 1199 kroner. Wi-fi-utgaven kostet tidligere 24 980 yen, og 3G-modellen 29 980. Her i Norge ligger prisene på henholdsvis 1995 kr og 2495 kr. 

Annonseringen ble formidlet via en Nintendo Direct-lignende pressekonferanse via live-strømming, og bød i tillegg til prisjusteringer på et par nye spillpakker og -titler. Blant dem var hack ‘n slash-spillet Toukiden fra Dynasty Warriors-studioet Omega Force, og en oppfølger til God Eater. På toppen av dette, ble en ny ordning ved navn UMD Passport introdusert, som lar en importere og spille PSP-spillene sine på PS Vita-konsollen. Ingen dato ble gitt for denne ordningen.

Vi vet ennå ikke hvorvidt PS Vita blir biligere også her til lands, men vi har kontaktet nordisk importør Nordisk Film for informasjon.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.