Sony tar opp kampen med iPad
0

Sony tar opp kampen med iPad

apr 26 Spill.no  

iPad har vært en stor suksess for Apple, og undersøkelser viser at svært mange bruker surfebrettet til spilling. Nå har Sony annonsert sitt eget surfebrett, som kommer i to varianter: Sony Tablet S1 og Sony Tablet S2.

To skjermer

Sony Tablet S1 er utformet som tradisjonelle surfebrett, med en svær trykksensitiv skjerm. S2 er hakket mer eksperimentell, den består nemlig av to skjermer, og som en Nintendo DS kan de to skjermene klappes sammen. De to skjermene kan både fungere som en svær skjerm når man surfer på nettet, og i spill vil det være mulig å bruke den nederste til kontrollen, mens man ser på den øverste.

Begge surfebrettene inneholder Android 3.0-operativsystemet, i tillegg til at de har integrert Sonys systemer for netthandel av musikk og film. Playstation Suite, som følger med Xperia Play, er også innebygd i brettene.

Når de lanseres og hva de vil koste er ikke annonsert ennå.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.