Spill og apper inspirert av mat
0

Spill og apper inspirert av mat

des 20 Spill.no  

Mat-apper kan være både morsomme, praktiske og inspirerende. Matvarer og matretter har inspirert en hel mengde mobilspill, for ikke å snakke om alle apper som tilbyr oppskrifter og kostholdsråd, apper som lar deg hente mat direkte ved spisesteder og butikker og apper som skal bidra i kampen mot matsvinn. Her har vi samlet et knippe av matinspirerte spill for barn og voksne, og andre morsomme mat-apper.

For barn

Apper og spill er unektelig god underholdning for barn, og mange apper er utviklet spesielt for å gi barn best mulig læringsutbytte. Du kan la barna laste ned disse spillene med god samvittighet.

Good Pizza, Great Pizza

Har du noen gang drømt om å eie din egen pizza-restaurant? Good Pizza, Great Pizza er et nytt mobilspill hvor man kan teste sine ferdigheter som italiensk pizzabaker. Oppgaven er å ta imot bestillinger, lage pizza slik kundene vil ha og tjene penger på bedriften.

Spillet er klassifisert som 3+. Tilgjengelig i App Store og Google Play Butikk.

Candy Treat

Candy Treat er spillet som lar barna slippe løs sin indre konditor, og lage godteri og søtsaker. Her snakker vi timesvis med kreativ moro for barna. De ulike typene godteri man kan lage er: Sukkerspinn, kandiserte epler, sjokoladeplater, Crispy Rice Treat (sprø ris), peanøttsmør, lollipop og gelatin.

Spillet er klassifisert som 4+. Tilgjengelig i App Store og Google Play Butikk.

Cooking Fever

Dette er et populært spill for barn hvor man får lage matretter fra hele verden. Velg mellom 20 forskjellige kulinariske destinasjoner, og lag alt fra fast food til orientalsk mat og italiensk pizza. Du får bruke over hundre forskjellige ingredienser til å lage all verdens mat, og du får bruke mange morsomme kjøkkenapparater som hjelpemidler. Etter hvert som du klatrer i nivå får du mulighet til å lage mer avanserte matretter.

Spillet er klassifisert som 3+. Tilgjengelig i App Store og Google Play Butikk.

For voksne

Mat-apper er nyttige, praktiske og inspirerende. De aller fleste liker god mat, men man kan ikke gå på restaurant hver eneste dag. Disse appene lar deg gjøre maten like god, om ikke enda bedre fra ditt eget kjøkken.

Smoothies: Healthy Recipes

Denne appen er full av sunne og gode oppskrifter på smoothie. Du kan velge mellom kategorier som Detox, Protein eller Vegan, eller søke etter oppskrifter med ingredienser du tilfeldigvis har liggende i kjøleskapet. Appen er ideell for alle som liker smoothies, eller de som har behov for å få i seg mer frukt og grønt.

Tilgjengelig i App Store og Google Play Butikk.

Plan Meals – MealPlanner

Å planlegge måltider er en viktig del av hverdagen, spesielt for de som har en hel familie å mette. Denne appen hjelper deg å planlegge måltider for flere uker av gangen. MealPlanner lar deg sette sammen dine egne oppskrifter, og du kan bruke appen til å lage en handleliste. Appen er enkel og oversiktlig, og er svært brukervennlig.

Tilgjengelig i App Store og Google Play Butikk.

Candy Crush Saga

Også voksne liker å spille på mobilen eller nettbrettet, og det er få spill som slår Candy Crush på den fronten. Dette spillet er kombinert hjernetrim og moro, og utrolig vanedannende. Din oppgave er å lage kombinasjoner av ulike drops, klatre i nivå og åpne morsomme minispill.

Tilgjengelig i App Store og Google Play Butikk.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.