Spill «Thief» i Doom 3
0

Spill «Thief» i Doom 3

okt 27 Spill.no  

En modifikasjon ved navn The Dark Mod gjør actionspillet Doom 3 til et snikespill i et svært så Thief-inspirert univers.

Snikmod

The Dark Mod er for de som likte Dishonored, og trenger flere utfordringer før tilleggspakkene begynner å ramle inn. Dishonored er som kjent svært inspirert av Warren Spectors Thief-spill, som byr på mørke middelalderbyer og snikmord over en lav sko.

The Dark Mod har åpenbart fått navnet sitt etter undertittelen på det første spillet i serien, Thief: The Dark Project, og har vært under konstruksjon i lang tid allerede. Nylig ble versjon 1.08 sluppet, med oppdatert lyd, bedre kunstig intelligens og nye opplæringsbrett.

Inntil videre er man avhengig av å ha Doom 3 installert på maskinen for å få The Dark Mod til å fungere, selv om utviklerne jobber med å gjøre det til et helt selvstendig produkt på sikt.  Du kan laste ned modifikasjonen helt gratis HER.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.