Vis din beste Dishonored-video
0

Vis din beste Dishonored-video

okt 27 Spill.no  

Utgiver Bethesda har lagt ut en konkurranse hvor spillere kan oppgi videoopptak av sine beste kombinasjoner i Dishonored.

Vinn maleri

En av Dishonoreds sterkeste sider, er hvor åpent det er, og hvor morsomt det er å leke seg med Corvos spesialkrefter for å lande de mest spektakulære kombinasjonene. Som vi forutså i den lettere henrykte anmeldelsen vår, har dette åpne oppsettet ført til haugevis med videoer på YouTube.

Se eksempel

Bethesda har selvsagt fått med seg dette, og har nå lagt opp en konkurranse, hvor det beste bidraget vinner maleriet på bildet i toppen av saken. Tema for konkurransen er “Dishonored Killer Moves“, og videoen skal være i 720p oppløsning, og ikke vare lengre enn ett minutt. Les de offisielle reglene for mer info. Innleveringsfrist er onsdag 31. oktober.

Dishonored er utviklet av Arkane og utgitt av Bethesda for Playstation 3, PC og Xbox 360. Les anmeldelsen av spillet HER.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.