Spiller du på kjøkkenet?
0

Spiller du på kjøkkenet?

mar 24 Spill.no  

Nettsiden Eurogamer har fått tak i en rapport fra det amerikanske statistikkbyrået Nielsen, som har kartlagt hvor amerikanere spiller TV-spill. Rapporten viser at de fleste hjem foretrekker å ha en Wii i stua, mens den mest populære konsollen på barnerommet er Xbox 360.

Stue, barnerom og kjøkken

I undersøkelsen har de spurt et utvalg som har konsoller hjemme hvilken konsoll de har, og hvor den er plassert.

Stua er det mest populære rommet. 59 prosent av alle hjem som har en konsoll har en Wii i stua, mens 45 prosent av konsolleiende hjem har en Playstation 3 der, og 42 prosent av konsolleierne har valgt å sette Xbox 360 i stua.

For barneværelset er det faktisk motsatt. 28 prosent av alle hjem som har en konsoll har valgt å sette Xbox 360 på barnerommet, mens 16 prosent har en PS3 på barnerommet, og kun 14 prosent har Wii der.

Ti prosent av de spurte hadde konsollen på sitt eget soverom, mens en prosent svarte at de faktisk har konsollen på verandaen sin, og en prosent har den på kjøkkenet sitt. Sikkert greit tidsfordriv mens man venter på at Grandiosaen skal bli ferdig.

Så slenger vi ballen over til deg: hvor har DU plassert konsollen din? Diskuter i feltet under.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.