Spill.no med 10.000 fans!
0

Spill.no med 10.000 fans!

Drøye et år etter oppstarten har Spill.no oppnådd en historisk milepæl: Som første nordiske spillmedie har Spill.no fått over 10.000 fans på Facebook.

Spill.no sin tilhengerside på Facebook har opplevd en eksplosjonsartet økning. Hjulpet frem av redaksjonell omtale og ivrige fans bikket tilhengertallet 10.000 fans i dag kl 17:00.

Til sammenligning har Gamereactor 8.200 tilhengere på nordisk basis (sammenlagt for Norge, Sverige og Danmark), mens Gamer.no og Spillmagasinet kan skilte med henholdsvis 3.585 og 1.567 tilhengere. Dette gjør Spill.no til det største nordiske spillmediet på Facebook, uavhengig av opprinnelsesland.

Vi takker alle våre fans og tilhengere for støtten og håper dere med dette ikke slutter å invitere vennene deres inn i varmen. Sammen kan vi ta spill som kulturprodukt ut av bøttekottet og inn i varmen!

PS: Ikke tilhenger av Spill.no på Facebook enda? Klikk her!

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.