Spill.no med mobilsider
0

Spill.no med mobilsider

Trofaste lesere av Spill.no har lenge etterlyst en egen mobilutgave av Spill.no. Nå er endelig tiden kommet: Vi slår på stortromma og lanserer egne mobilsider, spesielt tilpasset iPhone- og Android-mobiltelefoner.

Tilpasset iPhone og Android

Den nye mobilutgaven av Spill.no er tilgjengelig på adressen m.spill.no. De fleste mobiltelefoner vil sende deg rett til denne versjonen dersom du bare skriver inn «www.spill.no» på vanlig måte.

Mobilutgaven av Spill.no er spesielt tilpasset mobiltelefoner som kjører Apple sitt «iOs»-operativsystem (iPhone og iPad) og Google sitt «Android»-OS, men vil også fungere bra på de fleste andre mobiltelefoner.

– Er godt fornøyd

De nye nettsidene er utviklet internt av Spill.no. Programmerer av Spill.no, Phillip Johnsen, er godt fornøyd med det nye produktet:
– Som Norges ledende spillmedie er det viktig at vi er tilstede der hvor leserne er. Våre nye mobile nettsider tar mobiltelefonen som medie på alvor, og fungerer i praksis som en mobil-optimalisert utgave av nettstedet. Vi både tror og håper at de nye mobile nettsidene vil bli tatt godt i mot av brukerne våre.

Er du nysgjerrig på mobilutgaven av Spill.no? Besøk Spill.no på mobilen din i dag. Dersom du har forslag til forbedringer eller bare vil melde om en feil, så bruk kommentarfeltet nedenfor.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.