Spill.no på sommerleir i Hove
0

Spill.no på sommerleir i Hove

jul 12 Spill.no  

Lisa Søndmør er Spill.no’s egen stuntreporter, og hun har en nese for saker som er litt i periferien av vanlige dataspill. Tidligere har hun blant annet dekket NM i Pokémon-kort, Desucon og The Gathering for oss. Nå har vi sendt henne på sommerleir i Hove utenfor Arendal.

Hyperion

Sommerleiren arrangeres av Hyperion, som er en forening for folk med «fantastiske fritidsinteresser», som det står på hjemmesiden deres. På sommerleiren samles ungdom som er interessert i rollespill, tegneserier, dataspill og laiv for å leke sammen og utveksle erfaringer. En av aktivitetene i år er off-piste gaming, der man skal gjenskape handlingen fra ulike dataspill i virkeligheten.

Lisa har tatt bussen fra Oslo til Arendal og innkvartert seg på festivalen, og daglige rapporter fra Hyperions sommerleir kan du lese i Lisas egen blogg.

Les bloggen til Lisa her!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.