Spill.no på The Gathering
0

Spill.no på The Gathering

apr 20 Spill.no  

Årets store begivenhet for data- og spillinteresserte i er i gang i Vikingskipet på Hamar. Vi snakker selvsagt om The Gathering, som i år samler over 5000 ungdommer fra hele landet som heller vil tilbringe påsken med spill, data og sosialt samvær i stedet for på fjellet med ski, påskeegg og krim.

Spill.no blogger

Spill.no’s eneste kvinnelige redaksjonmedlem, Lisa Søndmør, har tatt turen opp til Hamar sammen med vår praktikant Håvard for å dekke årets The Gathering for oss. Som den rosabloggeren hun er lover hun å oppdatere bloggen sin flere ganger om dagen om alle opplevelsene hennes i Vikingskipet.

Så vil du ha syste nytt fra The Gathering, samt innsikt i hvordan en spillinteressert jente har det blant 5000 datanerder, bør du følge Lisas blogg i dagene som kommer.

Her kan du lese Lisas blogg!

Vår praktikant Håvard er også på The Gathering, og også han lover å blogge flittig i dagene som kommer.

Les Håvards blogg her!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.