Kultspillet utsatt på ubestemt tid
0

Kultspillet utsatt på ubestemt tid

apr 20 Spill.no  

Spillutvikleren Fumitu Ueda har høy stjerne hos mange Playstation-spillere. Han står nemlig bak de to kultspillene Ico og Shadow of the Colossus, to særegne spill med unik identitet og kunstneriske visjoner.

Utsatt storprosjekt

Nå har hans nyeste storspill, The Last Guardian, blitt utsatt på ubestemt tid. Nyheten kommer via Sonys europeiske Playstation-blogg. Ifølge beskjeden fra Ueda trenger han mer tid for å gjøre spillet mer utfordrende, og av bedre kvalitet. Ueda annonserte under Tokyo Game Show i fjor at spillet skulle lanseres før jul 2011, dermed ser det ut som vi tidligst blir å se spillet i butikkhyllene i 2012.

The Last Guardian handler om en gutt som blir kjent med et digert vesen som minner mest om en blanding av en fugl og en katt. Den myke og eventyraktige grafikken minner mye om Uematsus tidligere spill.

Utsettelsen påvirker også den tidligere annonserte relanseringen av Ico og Shadow of the Colossus med HD-grafikk på Playstation 3. Denne samlepakken skulle egentlig dukket opp i disse dager, men har også blitt utsatt på ubestemt tid.

The Last Guardian utvikles av Team Ico og utgis av Sony Computer Entertainment. Spillet lanseres på Playstation 3 en eller annen gang i 2012.

Les også:

Spill.no på The Gathering

Førstepersons tenkespill

Vinn betanøkkel til Gears of War 3

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.