Spill.no TG-compo 1/4
0

Spill.no TG-compo 1/4

Oppdatering: Innleveringsfristen er nå satt til 23:59 torsdag 1. april!

Spill.no er på datatreffet «Tthe Gathering 2010» i Hamar. Her deler vi ut gratis Aloe Vera-vann, godteri og arrangerer fete konkurranser.

I anledning at klokken snart er 20:00 lanserer vi den første ut av totalt fire TG-konkurranser. For å delta i konkurransen må du være til stede i Vikingskipet.

Den første oppgaven lyder som følger:

Ta et bilde av deg selv sammen med noe det står «Spill.no» på. Vær kreativ – skriv gjerne «Spill.no» på et papirark, datamaskinen din, kroppen din, på kompisen din som sover eller lignende. Send deretter bildet på e-post til: erling@spill.no

Vi velger ut de beste bildene og publiserer de på Spill.no. Vinnerne blir kontaktet på mail og kan hente premien sin på Spill.no-standen i Vikingskipet. Redaksjonen i Spill.no velger hvem som vinner hva av premielisten nedenfor. Konkurransen avsluttes cirka kl. 23.59 torsdag 1. april.

Premiepotten torsdag 1. april klokken 20:00 inkluderer.

– 9 AF1 hettegensere (á 250 kr)
– 1 Wii Resort spill til Wii (á 500 kr)
– 2 DVD-filmer (á 199 kr)
– 4 White Knight Chronicles-spill til PS3 (á 600 kr)
– 1 Session-lue (á 500 kr)
– 1 par Session solbriller (á 500 kr)

Her finner du Spill.no-standen:

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.