Spill.no til Gamescom!
0

Spill.no til Gamescom!

I morgen pakker undertegnede baggen og setter kursen for industribyen Köln i Tyskland, hvor den årlige spillmessa Gamescom avholdes. 

Gamescom vil gjeste mer enn 480 forskjellige produsenter, utviklere og utgivere innenfor spill og underholdning, med tilreisende fra mer enn 33 forskjellige land. Det vil være mer enn 200 lanseringer og kunngjøringer av spill og underholdningsprodukter, og Spill.no vil være i sentrum av det hele. 

Vi i Spill.no har booket intervjuer og møter med Electronic Arts, Namco Bandai, Bethesda, Sony og mange flere, og vi vil blant annet ta en nærmere titt på følgende spill:

Fallout: New Vegas
Nail’d
Rage
Brink
Little Big Planet 2
Knights Contract
Majin
Witcher 2
Fear 3
LOTR
Civ V
Spec Ops: The Line
Call of Duty: Black Ops
Nå ønsker vi deres spørsmål! Send inn 
 1. «Fallout: New Vegas»
 2. «Nail’d»
 3. «Rage»
 4. «Brink»
 5. «Little Big Planet 2» (eksklusivt for Norge!)
 6. «Knights Contract»
 7. «Majin»
 8. «Witcher 2»
 9. «Fear 3»
 10. «LOTR»
 11. «Civ V»
 12. «Spec Ops: The Line»
 13. «Call of Duty: Black Ops»

Gamescon begynner ikke før i morgen, men allerede nå kan du sende inn dine spørsmål vedrørende spillene ovenfor – og andre ting som forventes å bli sluppet eller annonsert på Gamescon. Skriv inn ditt spørsmål i kommentarfeltet nedenfor. Vi pakker med oss alle spørsmålene i baggen, og skal forsøke å stille de videre til de respektive spillutgiverne og produsentene.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.