Spilte Kinect – fikk politiet på døra
0

Spilte Kinect – fikk politiet på døra

jan 17 Spill.no  

Etter at Kinect til Xbox 360 ble lansert, har vi sett mange videoer av ivrige spillere som deiser til hverandre eller skader seg selv foran skjermen. Men i Uddevalla i Sverige gikk det så hardt for seg at seks politimenn rykket ut til en Kinect-spillende vennegjeng!

Nabovarsel

Det er den svenske avisen Aftonbladet som skriver om hendelsen. En vennegjeng hadde samlet seg i en leilighet for å spille Kinect og hadde det moro. Men naboer som så inn vinduet trodde de så en gjeng gutter banke opp en jente, og ringte derfor politiet.

Politiet tok saken på alvor og mellom seks og åtte politifolk rykket ut og stormet inn i leiligheten for å stoppe mishandlingen. Den sjokkerte vennegjengen fikk etter hvert forklart konstablene hva som hadde skjedd, og det hele endte lykkelig.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.