Square Enix annonserer nytt Final Fantasy!
0

Square Enix annonserer nytt Final Fantasy!

mai 27 Spill.no  

Sitter du fortsatt og koser deg med «Final Fantasy XIII», blir du sikkert glad når du hører at Square Enix har annonsert et nytt spill i «Final Fantasy»-serien. Men håper du på et teknisk mesterverk som det nylig utgitte PS3 og Xbox 360-spillet, blir du nok skuffet.

Tilbake til røttene

Det nye spillet, med tittelen «Final Fantasy: The 4 Heroes of Light», utvikles nemlig for Nintendo DS, og er ifølge pressemeldingen fra Square Enix et steg tilbake til røttene for serien. Spillet er et helt nytt spill i serien, og byr på det Square Enix kaller «nydelig eventyrbokgrafikk», og et forenklet kampsystem som skal glede både nye og gamle spillere. Grafikken er forøvrig laget av Akihiko Yoshida, som stod bak det visuelle i «Final Fantasy III DS» og «Final Fantasy XII».

I tillegg til et omfattende eventyrspill der du styrer dine fire helter som helt sikkert må redde verden fra undergang, kan man også spille med andre spillere via wifi. Et nytt jobbsystem gjør at spillfigurene dine kan bytte yrke ved å bytte hodeplagg, slik at man kan bygge opp og utvikle laget sitt som man vil.

«Final Fantasy: The 4 Heroes of Light» utvikles og utgis av Square Enix. Spillet lanseres på Nintendo DS til høsten.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.