Star Wars Battlefront kommer sannsynligvis i 2015
0

Star Wars Battlefront kommer sannsynligvis i 2015

Under et av EAs årlige møter, kom det fram at de ønsker å lansere det kommende Star Wars Battlefront-spillet i samme tidsrom som den neste Star Wars-filmen, nærmere bestemt sommeren 2015.

Det kommer nok ikke som en stor overraskelse at EA vil lansere spillet tett opp mot den første kommende Star Wars-filmen, da dette åpenbart vil føre til mer oppmerksomhet for spillet. Kanskje kan det også tyde på at vi ikke får se noen direkte spilladapsjon av selve filmen, men det er bare spekulasjoner. Så vidt vi vet vil i hvert fall ikke Star Wars Battlefront ha noen direkte tilknytning til Star Wars Episode VII.

Vi vil også presisere at hverken spillet eller filmen har fått noen endelig lanseringsdato enda, og at gjeldende tidsrom for lansering kun er foreløpige mål for EA og Disney. Endringer kan raskt forekomme, men det er i hvert fall den første antydningen til Star Wars Battlefronts lanseringsdato siden spillet ble annonsert under årets E3. I forrige uke kunne Dice også melde om at de er godt i gang med spillet.


About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.