Hva er XCOM: Enemy Within?
0

Hva er XCOM: Enemy Within?

En klassisk kilde til at nye titler er rett rundt hjørnet, er oppføringer som dukker opp på nettsider tilhørende sensurorganer. Akkurat en slik oppføring ble nylig opprettet på nettsiden til det Sørkoreanske Game Rating Board. Oppføringen gjaldt et spill kalt XCOM: Enemy Within, og spillet ble listet opp til PC, Xbox 360 og PlayStation 3. Filer med lignende navn ble i ettertid også oppdaget på SteamDB, et nettsted som gir innsikt i applikasjoner oppført i Steams database.

Med andre ord er det tydelig at nytt XCOM-innhold er på vei, det store spørsmålet er om det dreier seg om en oppfølger til fjorårets XCOM: Enemy Unknown, eller bare en nedlastbar pakke til samme spill. 

Mer info om nøyaktig hva XCOM: Enemy Within dreier seg om, er dessverre ikke å få tak i på nettstedene hvor spillet ble oppført. Dermed må vi bare smøre oss med tålmodighet, og vente til 2K Games eventuelt går ut med offisiell informasjon rundt denne mystiske tittelen. Med tanke på at det ikke er veldig lenge siden XCOM: Enemy Unknown kom ut, og at spillet har vært suksessfullt både på konsoll/PC og i sin nylig lanserte IOS-versjon, tør vi sette en knapp på at Enemy Within er en tilleggspakke, ikke en oppfølger. Hva tror dere?

XCOM: Enemy Unknown er utviklet av Firaxis, og ble utgitt av 2K Games til Xbox 360, PlayStation 3 og PC den 12. oktober. Spillet er nå også tilgjengelig på IOS-enheter.

Kilde: IGN.com

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.