Stem på «Årets spill 2014»
0

Stem på «Årets spill 2014»

des 22 Spill.no  

Ved juletider så er det vanleg for spelerar og journalistar å reflektere på året som har gått innan spelverda. På forumet til Spill.no har det blitt laget ein GOTY-tråd der alle kan stemme på sine favorittspel frå 2014.

Spill.no’s GOTY 2014

Tråden kan du finne her, og eg vil oppdatere listen der alle stemmene blir talt opp regelmessig. Fristen til å komme med sin liste er 30. desember.

For å gjere det lettare for dere, så brukar dere generelt ein allereie laga liste av kategoriar, men om dere kan bruke ein eiga. Den vanlege lista består av «årets beste spillopplevelse», «årets mest minneverdige spill», «årets gøyeste spill», «årets flerspillerspill», «årets enspillerkampanje», «årets overraskelse», «årets skuffelse», «årets mest nyskapende spill» og så klart «årets spill». 

Ein kan også berre diskutere årets spel og begrunne sine val. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.