Stjernedreperen returnerer
0

Stjernedreperen returnerer

jun 14 Spill.no  

«Star Wars: The Force Unleashed» fra 2008 hadde store lovord å fylle. Mange følte derimot at spillet aldri levde helt opp til forventningene. Tross dette var spillet en soleklar suksess og med over seks millioner solgte eksemplarer, regnes det også som LucasArts raskest selgende spill til dags dato. Det var derfor ingen god grunn til å ikke starte utviklingen på en oppfølger, ihvertfall hvis man ser bort i fra hovedkarakterens ende i originalen. For en karakters død er er jo ikke noe større problem i et univers fylt av både futuristisk teknologi og magi. Det er derfor en klone av «Starkiller» historien blir fortalt gjennom i «Star Wars: The Force Unleashed II». Med en brukket hukommelse og hjemsøkende drømmer om Juno Eclipse, rømmer «Starkiller»-klone 1157 fra sitt fengsel på planeten Kamino. For deretter å dra ut på leting etter Juno Eclipse og samtidig sin egen identitet. Darth Vaders grep slipper derimot ikke så lett og i håp om å skape den perfekte sith-krigeren følger han i jakt etter sin gjenfødte lærling. LucasArts håper selvfølgelig med oppfølgeren å forbedre alle originalens svakheter og lover blant annet et bedre siktesystem, avkuttbare lemmer og raskere menyer. Hvorvidt «Star Wars: The Force Unleashed II» vil klare å leve opp til forventningene som eksisterte til originalen er usikkert. Uansett tror vi i spill.no, etter å ha sett CG-traileren under, at dette blir en lys-sabelfest som blir vanskelig å gå glipp av.

 

Se flere bilder fra «Star Wars: The Force Unleashed II» på neste side.

«Star Wars: The Force Unleashed II» har slippdato 28. oktober 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3, PC, Wii, Nintendo DS, Playstation Portable og iPhone.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.