Stø kurs for The Secret World
0

Stø kurs for The Secret World

sep 03 Spill.no  

The Secret World-utvikler Ragnar Tørnquist lover at Funcom ikke har noen planer om å inngå kompromisser med spillet, etter å ha opplevd svak mottakelse og sterk konkurranse.

Gjenoppfinner hjulet

Det har, som Tørnquist selv påpeker, vært et par turbulente uker for både Funcom og The Secret World. Studioet har måtte halvere salgsmålene sine, anmelderne har plassert spillet i en sterk, men ikke sterk nok, posisjon på Metacritic, og opp til halvparten av de ansatte har fått fyken. Spillets fremtid har følgelig vært et tema blant spillerne.

Men Tørnquist er alt annet enn pessimist når han snakker om fremtidsplaner for nettrollespillet.

– Vi kommer ikke til å introdusere klasser eller nivåer, elver eller kentaurer, eller, uansett konkurranse, fire på den opprinnelige visjonen. Vi kommer til å fortsette å gjøre det vi er flinke til. Vi kommer til å flytte grensene, og gjenoppfinne hjulet (bokstavelig talt), forteller spillskaperen.

Hjulet han henviser til, er ferdighetshjulet, som sammen med en rekke andre konsepter skiller The Secret World fra nettrollespill-hopen. Det er med andre ord ingen planer om å bremse opp og konformere, men snarere å fortsette å satse videre som planlagt.

– For fem år siden satte vi ut for å revolusjonere sjangeren, og revolusjonen er så vidt i gang, heter det i Trønquists brev til spillerne.

The Secret World utvikles av Funcom og utgis av Electronic Arts for PC. Les anmeldelsen av spillet her.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.