Storspillet er kansellert!
0

Storspillet er kansellert!

aug 27 Spill.no  

I 2008 ble spillet «This is Vegas» vist frem på spillmessen E3 første gang. Nå har utgiver Warner Bros lagt ned utvikleren Surreal Software og avbrutt utviklingen av spillet.

Pengesluk

Nettsiden Computer & Video Games har snakket med en anonym kilde som jobbet med spillet, som bekrefter at Surreal Software nå er stengt, de ansatte har blitt flyttet til andre utviklere, og at hele spillet er skrinlagt.

Opprinnelig var det utgiveren Midway som finansierte spillet, og ifølge CVGs kilde spyttet de hele 43 millioner dollar inn i spillet, før de gikk konkurs og Warner Bros overtok studioet og tittelen.

«This is Vegas» var ment å være et «Grand Theft Auto»-lignende spill lagt til Las Vegas, med festing, drikking, gambling, fete biler og strippere. Den opprinnelige planen var å lansere det høsten 2008 på Playstation 3, Xbox 360 og PC, men etter flere utsettelser virker det nå som spillet aldri kommer til å bli lansert.

«This is Vegas» ble utviklet av Surreal Software og utgiver var Warner Bros. Spillet var under utvikling til Playstation 3, Xbox 360 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.