Straks mer å gjøre i Dishonored
0

Straks mer å gjøre i Dishonored

nov 28 Spill.no  

Tilleggspakken Dunwall City Trials for det kritikerroste snike/actionspillet Dishonored har fått lanseringsdato, melder Bethesda i et nyhetsbrev.

Ti nye brett

Mens de aller fleste nok har kommet seg gjennom hovedhistorien av Dishonored nå, vitner flommen av YouTube-videoer fra diverse krumspring og kreativ bruk av superkrefter om at man er langt fra ferdig med spillet. Arkane Studios har imidlertid ingen planer om å gi seg ennå, og supplerer nå spillet med ti utfordringer, som ifølge nyhetsbrevet fra Bethesda skal sette både superkrefter, våpen-, snike- og kampferdigheter på prøve. I tillegg vanker selvfølgelig et nytt sett med achievements og trophies, for de som er opptatt av slikt. Prisen havner på ganske beskjedne 400 MS-poeng eller i overkant av 30 kr ellers. 

Dishonored utvikles av Arkane Studios og utgis av Bethesda for Playstation 3, Xbox 360 og PC. Les anmeldelsen av spillet her. Dunwall City Trials utgis 11. desember.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.