Studio Ghibli med PS3-spill!
0

Studio Ghibli med PS3-spill!

jun 24 Spill.no  

Er du fan av anime har du garantert hørt om Studio Ghibli, som står bak filmer som «Prinsesse Mononoke», «Kikiro og heksene» og «Totoro». Nå har studioet vist frem bilder fra et kommende Playstation 3-spill som de jobber med.

Kun i Japan?

Spillet har fått den japanske tittelen ?«Ni No Kuni», og lages i samarbeid med Level 5, som er mest kjent for spill som «Dark Cloud» og «Professor Layton»-serien. Spillet ble opprinnelig annonsert til Nintendo DS, men tidligere denne uken annonserte Level 5 at de også ville gi ut en egen versjon av spillet på Playstation 3, og nå har de første skjermbildene dukket opp.

Er du fan av Studio Ghibli vil du helt sikkert kjenne igjen den grafiske stilen. Alt vi vet om spillet så langt er at du skal styre en gutt som har mistet moren sin og som kan reise til en parallell verden ved hjelp av en magisk bok.

Se bilder fra spillet på neste side!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.