Taktikk i verdensrommet
0

Taktikk i verdensrommet

nov 19 Spill.no  

Cryptic Studios, kjente for å stå bak «City Of Heroes» og «Champions Online», er snart klare med et MMO-spill (Massively Multiplayer Online) basert på Star Trek universet. «Star Trek Online» var tidligere i utvikling hos Perpetual Entertainment, men da utviklerselskapet gikk konkurs i januar 2008 gikk Star Trek-rettighetene over til Cryptic Studios. Cryptic Studios begynte da straks arbeidet på sin egen versjon av spillet.

 

«Star Trek Online» vil ha en karakterskaper i kjennetegnet Cryptic Studios-stil. I tillegg til å gi spillerne store muligheter til å tilpasse utseende sitt i spillet, vil det også være mulig å lage sin egen rase. Det vil finnes spillemuligheter både i verdensrommet, innsiden av ditt eget skip og på bakken av flere planeter.

 

Det er nettopp spillemulighetene i verdensrommet Cryptic Studios snakker om i den siste traileren (som kan ses under). Den går inn på de forskjellige skip-klassene og hvordan de oversettes i et typisk MMO-spill. Videre blir det snakket om hvilke muligheter spillerne har til å tilpasse skipet til sin egen spillestil. Alt fra utstyr man installer, hvilket mannskap man hyrer og hvordan man velger å trene dem opp.

 

«Star Trek Online» kommer eksklusivt til PC den 5. februar 2010.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.