Gevær-lego
0

Gevær-lego

nov 19 Spill.no  

«Army Of Two» fra 2008 var et av de første spillene, denne generasjonen, til å fokusere eksklusivt på co-op (samarbeidsspilling). Spillet hadde en noe blandet mottakelse, men solgte likevel godt. «Aggro»-system, konspirasjonshistorien og den svarte humoren mellom de to hovedkarakterene Salem og Rios hjalp til å gjøre spillet til en verdig opplevelse. «Army Of Two»s igjenspilleverdi kom iform av et økonomisystem basert rundt spillets våpenmodifikasjoner.

 

Oppfølgeren kalt «Army Of Two: The 40th Day» kan vi forvente på nyåret. Salem og Rios returnerer i et nytt actionspekket krigseventyr. «Army Of Two: The 40th Day» vil ha mange forbedringer fra originalen. Blant forbedringene finner vi flere samarbeidsmuligheter, et moralsystem, nye flerspillermodus og et oppgradert system for våpenmodifikasjoner. Det oppgraderte system for våpenmodifikasjoner vil la spillerne bytte ut deler av et våpen med deler fra alle de andre våpnene i spillet. Electronic Arts Montreal, som står bak spillet, har sammenlignet det nye systemet med å bygge Lego. Hvor mange våpen som vil være i spillet til lansering er uvisst, men med våpenmodifikasjoner vil man nok komme frem til en myriade av forskjellige våpenkombinasjoner.

 

Den nyeste traileren (som kan ses under) gir oss en liten smakebit på hvordan våpenmodifikasjoner fungerer i «Army Of Two: The 40th Day».

 

«Army Of Two: The 40th Day» har slippdato 14. januar 2010. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3. En PSP versjon er også annonsert.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.