Telltale utvikler angivelig et Game of Thrones-spill
0

Telltale utvikler angivelig et Game of Thrones-spill

nov 22 Spill.no  

Telltale Games har i det siste hatt stor suksess med deres adapsjon av tegne- og TV-serien The Walking Dead, og studioet er for øyeblikket aktuell med The Wolf Among Us – et spill basert på en annen tegneserie ved navn Fables.

Ifølge nettstedet IGN har gjengen i Telltale nå huket tak i nok en populær merkevare. IGNs «mange kilder» hevder nemlig at vi eventuelt vil få se et Telltale-spill basert på Game of Thrones. Hvorvidt det gjelder en adapsjon av TV-serien eller George R.R. Martins bokserie, som egentlig går under navnet A Song of Ice and Fire, blir ikke presisert i IGNs artikkel.

Telltale Games kunne for anledningen komme med følgende uttalelse, som ikke akkurat klarner opp i om det faktisk ligger noe bak ryktene:

«Vi ser denne typen rykter om hva vårt neste prosjekt er hoppe fram hele tiden. Offisielt har vi ingen kommentar.»

Hvorvidt Telltale faktisk jobber med et Game of Thrones-prosjekt må (de syv) Gudene vite, men de har i hvert fall tidligere bekreftet at de arbeider med en ny IP. I tillegg kan vi vente oss en ny sesong av The Walking Dead, samt en ny episode av The Wolf Among Us, så Telltale ligger i hvert fall ikke på latsiden.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.