Test «Alice»-skaperens nye spill
0

Test «Alice»-skaperens nye spill

jan 10 Spill.no  

American McGee og Spicy Horse har startet åpen betatesting av rollespillet Akaneiro: Demon Hunters, som vil vare til 16. januar.

En ukes testing

Etter denne perioden blir spillet ifølge Eurogamer tatt ned for en uke, hvor endringer basert på tilbakemeldinger fra testerne blir behandlet, og resten finpusses. Har du lyst til å teste det nettleserbaserte rollespillet, kan du klikke deg inn HER og registrere deg hos Spicy Horse.

American McGee er kjent for å lage mørke, litt skrudde tolkninger av kjente og kjære eventyrfortellinger, og skapte seg raskt et navn med EA-utgivelsen American McGee’s Alice, som tok for seg Lewis Carrol’s Alice in Wonderland. Han er nok imidlertid mest kjent for sin opprinnelige karriere som brettdesigner for Doom– og Quake-spillene.

Eventyr på avveie

Nå er han tilbake i eventyrland, denne gangen med et utgangspunkt i folkeeventyret Rødhette og ulven, men selvsagt med en original vri: handlinger er satt til føydal-Japan. Resultatet er overraskende attraktivt, noe du selv kan erfare, om du bare klikker deg inn HER.

Se trailer

Akaneiro: Demon Hunters utvikles og utgis av Spicy Horse for nettlesere. Spillet vil basere seg på free-to-play-prinsippet, og lanseres i løpet av begynnelsen av 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.