Møt Samurai Sly
0

Møt Samurai Sly

jan 10 Spill.no  

En ny trailer fra Sony og Sanzaru Games har sluppet en ny trailer for det kommende snikespillet Sly Cooper: Thieves in Time.

Tidløst

I dette nye klippet får vi blant annet se Sly og kompani utfolde seg i gamle føydal-Japan, hvor den allerede annonserte bossen El Jefe styrer skuta. Ved hjelp fra vennene sine, den kalkulerende skilpadden Bentley og den hadtslående flodhesten Murray, og godt planlagte kostymeskifter, reiser Sly og gjengen frem og tilbake i tid for å finne ut hvorfor sider i tyvebibelen Thievius Raccoonus har begynt å forsvinne i løse luften.

Se trailer

Spillet slippes på både Playstation 3 og PS Vita, men dersom man kjøper det på førstnevnte, får man sistnevnte med på kjøpet.

Sly Cooper: Thieves in Time utvikles av Sanzaru Games og utgis av Sony for Playstation 3 og PS Vita. Spillet lanseres 27. mars.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.