Første trailer fra Cyberpunk 2077
0

Første trailer fra Cyberpunk 2077

jan 11 Spill.no  

I går kveld slapp CD Projekt Red sin første trailer fra sitt kommende spill Cyberpunk 2077. Spillet er basert på terning- og papir-rollespillet med samme navn, og foregår 64 år inn i fremtiden.

Psycho

I videoen får vi se hva som skjer når politiets Psycho Squad skal eliminere en Psycho. En Psycho er en person som har fått en overdose av implantater og stoffer i kroppen og klikker og går amok. Dersom vanlige politistyrker ikke klarer å stoppe vedkommende setter de inn MAX-TAC (Maximum Force Tactical Division), som har kallenavnet Psycho Squad.

Cyberpunk 2077 blir et rollespill i samme stil som The Witcher-serien, der dine valg får konsekvenser for historien. Mørkt og dystert og vi kan garantere 18-års-grensen allerede nå.

I slutten av traileren hinter utviklerne forresten om mer info om et annet spill de jobber med 5. februar. Mest sannsynlig er det her snakk om en oppfølger til det populære The Witcher 2.

Se traileren her:


Lanseringsdato og formater er ikke annonsert ennå, men vi regner med at en PC-versjon er bankers ettersom CD Projekt Red alltid har vært trofast mot PC-spillere.

Cyberpunk 2077 utvikles av CD Projekt Red. Utgiver, format og dato er ikke annonsert ennå.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.