Spiller SNES-spill med Wii-mote, Game Boy og Android
0

Spiller SNES-spill med Wii-mote, Game Boy og Android

jan 10 Spill.no  

Hackeren alpinedelta har satt sammen en Wii Remote og Game Boy for å spille gamle spill på smarttelefonen sin, melder NintendoLife.

GameMoteDroid

At det finnes haugevis av emulatorer for de fleste gamle spillemaskiner for operativsystemet Android er ingen hemmelighet, men mange har nok savnet en Nintendo-kontroll i hendene når de prøver å gjenopplive sine varmeste barndomsminner mens de sitter på bussen. 

Dette har alpinedelta tatt tak i, da han har puttet innmaten av en Wii Remote i omslaget av en Game Boy, og laget en spesialholder for telefonen sin over skjermområdet. Resultatet er en håndholdt konsoll som støtter hva det måtte være av spill – så lenge de ikke krever mer enn to knapper til å kontrollere dem. En liten bakside, kanskje, men Tetris funker garantert perfekt!

Se video

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.