Test «Darksiders» gratis
0

Test «Darksiders» gratis

feb 17 Spill.no  

«Darksiders: Wrath of War» fra Vigil Games fikk vår anmelder Frede til å overøse leserne med lovord. Den postapokalypiske stemningen, den intense actionfølelsen og den utrolige lekre grafikken resulterte i terningkast 6.

Gratis test

Hvis du er en av de som har sittet på gjerdet, og ikke helt fått med deg spillet, eller vært usikker på om det er noe for deg, så kan du nå teste en ganske lang demo helt gratis.

Vigil Games mener at en normal spiller vil bruke cirka 90 minutter på demoen, som vil gi et meget godt innblikk i hva «Darksiders: Wrath of War» faktisk er.

Demoen vil bli tilgjengelig via Xbox Live, Playstation Network og den episke gratiskampen mellom himmel og helvete, det enorme våpenarsenalet og den store actionfesten vil være tilgjengelig fra 25. februar.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.