Obsidian med «Wheel of Time»-spill
0

Obsidian med «Wheel of Time»-spill

«The Wheel of Time» er en kjent bokserie fra fantasyforfatteren Robert Jordan. I bøkene møter vi Rand al’Thor, som på mystisk vis er innblandet i hele verdens skjebne. I tillegg til Rand møter vi også karakterene Perrin Aybara, Mat Cauthon, Egwene al’Vere, Nynaeve al’Meara og Elayne Trakand.

Nå har selskapet som eier rettighetene til avdøde Robert Jordans bokserie, Red Eagle Games, annonsert et partnerskap med Obsidian Entertainment. Formålet med partnerskapet er å utvikle et spill til Playstation 3, Xbox 360 og PC, basert på den episke bokserien, som foreløpig strekker seg over 12 bøker. 2 nye bøker, «Towers of Midnight» og «A Memory of Light», er også annonsert for utgivelse i 2010 og 2011.

Obsidian Entertainment er mest kjent for spillene «Neverwinter Nights 2», «Star Wars: Knights of the Old Republic 2» og det kommende post-apokalyptiske RPG-spillet «Fallout: New Vegas».

Obsidian er svært fornøyde med å ha kapret «The Wheel of Time»-lisensen, og Feargus Urquhart, CEO i Obsidian Entertainment, sier dette i en pressemelding:
– Obsidian er overlykkelig for muligheten til å jobbe med Red Eagle Games om et kommende «The Wheel of Time»-spill. «The Wheel of Time» har en fantastisk rik historie som egner seg svært godt til et spill.

Obsidians «The Wheel of Time»-spill har foreløpig ingen annonsert slippdato, men kommer til Playstation 3, Xbox 360 og PC.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.