Vinnerne er kåret
0

Vinnerne er kåret

feb 16 Spill.no  

Vi i Spill.no har kost oss masse med «Dante’s Inferno», og forrige uke ga vi dere muligheten til å ta del i moroa, og nå er det klart hvem som slipper å løpe i butikken for å bruke oppsparte penger for å være med på Dantes reise gjennom ni nivåer av helvete.

Enorm interesse

Responsen på denne konkurransen har vært helt overveldende, og svarene har vært stort sett korrekte. Alle visste at Dante het Alighieri, men mange bommet på utvikler. Selv om noen nettsider dere har referert til sier at Electronic Arts er utvikler, så er det ikke korrekt. Electronic Arts er utgiver, mens Visceral Games er utvikler.

Vi sa i utgangspunktet at vi ga bort 2 eksemplarer til både henholdvis Xbox 360 og til Playstation 3, men vi fikser det slik at vinnerne får spillet til det formatet de ønsker.

De fire heldige vinnerne av en utgave av «Dante’s Inferno», samt en actionfigur……er:

1. Tyfonknut

2. Petter-Steindal

3. ErlendosH

4. DizoriaN

Gratulerer til alle vinnerne som mottar både spill og actionfigur, og send meg en mail på frode@spill.no, angående ønsket format og adresse.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.