The Last of Us er utsatt
0

The Last of Us er utsatt

feb 14 Spill.no  

Naughty Dogs kommende overlevelsesspill The Last of Us er utsatt en måneds tid, til 14. juni, melder Sony på den offisielle PlayStation-bloggen.

Same procedure…

Utsettelser er beklageligvis et velkjent fenomen i spillbransjen. Spillene som enten er for uferdige eller rett og slett ikke bra nok til å kjempe med resten av stjernelaget om julesalget flyttes gjerne til nyåret, så tett opp mot slutten av regnskapsåret, 31. mars, som mulig.

I løpet av de første par månedene blir de så videre spredt utover året, for enten å omsider bli ferdige, eller rett og slett finne en lomme i markedet hvor de har livets rett.

Omfattende

Siste spill ut i denne regla er Naughty Dog og Sonys storsatsing The Last of Us, som følger Joel og ungjenta Ellies reise gjennom et post-apokalyptisk landskap preget av landeveisrøvere, gjenger og zombie-lignende tilstander på grunn av en sopp som tar over all kontroll over de den tar bolig i. Og grunnen til utsettelsen er som vanlig at spillet rett og slett ikke er helt ferdig.

– Etter som vi begynte på siste fase i utviklingen av The Last of Us, gikk det opp for oss nøyaktig hvor omfattende Joel og Ellies reise faktisk er, forteller Neil Druckman, som jobber som kreativ designer i Naughty Dog, på PlayStation-bloggen.

Utsettelsen er imidlertid ikke all verdens, da det bare er snakk om en drøy måneds ekstra venting for fansen. Mildt irriterende er det selvsagt uansett. Vi krysser fingrene for at det blir verdt det.

The Last of Us utvikles av Naughty Dog og utgis av Sony Computer Entertainment eksklusivt for PlayStation 3. Spillet lanseres 14. juni.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.