THQ Nordic avkrefter at Timesplitters 2 Remake er snikannonsert
0

THQ Nordic avkrefter at Timesplitters 2 Remake er snikannonsert

nov 16 Anders Lønning  

En referanse i den nye utvidelsen til Spellforce 3 fikk hjertene til Timespliters fans verden over til å slå raskere, nå har THQ Nordic avkreftet at referansen var ment som en snikannonsering

For en liten tid tilbake rapporterte vi at THQ Nordic, utgiveren som nå sitter på lisensen til Timesplitters etter å ha kjøpt den fra Crytek, hadde slått seg sammen med tidligere Free Radical Design utvikler Steve Ellis for å stake ut fremtiden til kultserien som mange ser på som en åndelig oppfølger til Goldeneye 64 og Perfect Dark.

Etter denne annonseringen er det mange av oss som har blikket rettet mot utgiverne for hva som kan komme fra dette samarbeidet, og over helgen fant en fransk YouTuber en referanse i den nye Fallen God utvidelsen til Spellforce 3 som han og mange andre tok for å være en slags snikannonsering av en nyutvikling av Timesplitters 2.

I utvidelsen kan spillere finne en selger som har en gjenstand til salgs hvor beskrivelsen lyder som følger:

It’s finally coming! The iconic shooter, which has stood the test of time to join the era of modern games.

https://www.youtube.com/watch?v=peAsFFshewY&feature=emb_logo

Men nå har altså en talsperson for THQ Nordic kommet på banen for å avfeie dette som en offisiell annonsering og å si at dette kun var ment som en morsom referanse

Referansene i spillet var kun ment på moro. Når THQ og Koch Media er klare til å snakke om Timesplitters, kommer de til å gjøre det så alle hører dem.

Uttalelse til IGN

Det er også referanser til spillene BioMutant og Gothic å finne i Spellforce: Fallen God, som insinuerer at disse etterlengtede spillene er kansellert, men det er noe utgiveren også avkrefter at er tilfellet.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.