THQ Nordic har ansatt TimeSplitters skaper for å jobbe på seriens tilbakekomst
0

THQ Nordic har ansatt TimeSplitters skaper for å jobbe på seriens tilbakekomst

aug 14 Anders Lønning  

Begravet i en ganske tunglest pressemelding annonserte THQ Nordic i dag, blant annet, at de har snappet opp tidligere Rare og Free Radical Design utvikler Steve Ellis for å jobbe sammen med han om fremtiden til TimeSplitters serien som THQ Nordic skaffet seg rettighetene til fra Crytek i fjor.

Vi skal ærlig innrømme at det ikke er mye håndfast informasjon å gå på her, men i våre øyne når det kommer til TimeSplitters, den åndelige oppfølgeren til Goldeneye 64 og Perfect Dark, er alt nytt godt nytt.

– I fjor sikret Deep Silver (som er eid av THQ Nordic som del av oppkjøpet av Koch Media Red. Anm.) seg rettighetene til den høyt elskede TimeSplitters serien. Vi er henrykt over å kunne meddele at en av seriens skapere, Steve Ellis, har blitt med oss for å stake ut kursen for denne serien.

Det renner neimen ikke over med 4-player splitscreen opplevelser på spillmarkedet om dagen.

 

Andre nyheter fra pressemeldingen er bekreftelsen av at Volition er dypt i utviklingen av et nytt Saints Row spill, det første nye i serien etter Saints Row IV fra 2013, at Dambusters Studios nå har tatt styringen over utviklingen av Dead Island 2 og at det tyske utviklere studioet Fishlabs, skaperen av Galaxy on Fire spillene jobber med en rekke prosjekter som ennå ikke har blitt annonsert, deriblant noe fullstendig nytt.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.