0

Solo-event er live i Apex Legends, med ny kosmetikk, valuta og relativt dyre loot-bokser

aug 13 Anders Lønning  

Battle Royale spillet Apex Legends tester nå ut en solo-modus som del av en begivenhet de kaller Iron Crown Collection som skal pågå frem til 27. august.Som del av begivenheten har Respawn lagt inn en del gulerøtter for spillere som vil prøve seg på å bli arenaens beste ensomme ulv, i form av 24 tidsbegrensede Legendary og Epic kosmetiske gjenstander, deriblant skins til karakterene, våpnene o.l. som spillere kan få gjennom separate Iron Crown loot-bokser.

Iron Crown Collection ruller også ut en egen separat valuta som kommer i tillegg til de to allerede eksisterende valutaene i spillet, der den ene kan tjenes opp gjennom å spille mens den andre kan kjøpes for ekte penger, knyttet til begivenheten som spillere tjener inn ved å utføre spesielle Iron Crown utfordringer.

Iron Crowns myntene kan brukes til å kjøpe seks eksklusive gjenstander i Iron Crown Event butikken, og resterende Iron Crown valuta som gjenstår etter begivenheten er over vil bli konvertert 1til Apex Crafting Materials.

Iron Crown loot-boksene er dog litt dyrere enn de vi har sett i spillet tidligere. Mens en Apex loot-pakke tradisjonelt sett koster 100 Apex Coins (10 kroner), koster hver Iron Crown boks 700 Apex Coins (dvs. hele 70 kroner), og i motsetning til de boksene vi vanligvis har fått i spillet inneholder Iron Crown boksene bare en av de 24 begivenhets-eksklusive gjenstandene, pakket sammen med noen Iron Crown mynter.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.