Three Dog hinter om Fallout 4
0

Three Dog hinter om Fallout 4

jan 09 Spill.no  

Stemmeskuespilleren bak radiomannen Three Dog fra rollespillet Fallout 3 har sluppet et par soleklare hint om en oppfølger, melder OXM.

Mer hund

Vi blir aldri lei av Twitter, da det ingen ende ser ut til å ta for ryktespredningen på det sosiale nettstedet. Denne gangen er det Erik Todd Dellums, kanskje best kjent som stemmet til radio-DJ-en Three Dogs fra Bethesdas rollespill Fallout 3, som har tatt bladet fra munnen i et par svært så ledende meldinger.

Første melding er akkurat så kryptisk som vi liker disse snikannonseringene, og selv om nummer to gjør det litt vel tydelig, er det hyggelig å se livstegn fra serien igjen. Som en annen Twitter-bruker påpeker, er det enten snakk om en oppfølger i serien, eller en film basert på spillene.

Men uansett hva det er, har Bethesda foreløpig til gode å annonsere noen av delene. Fansen vinner uansett, slik vi ser det. Vi kommer tilbake med mer så snart vi kan.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.