Tidenes lekreste Master Chief?
0

Tidenes lekreste Master Chief?

mar 05 Spill.no  

Lekkasje eller skjult propaganda? Grensene er usynlige når det gjelder spillbransjen, men fans av Halo-serien ble i hvert fall glade da det i helgen dukket opp to bilder av Master Chief fra Halo 4 på nettforumet NeoGaf.

In-game

Bildene skal, ifølge forumposteren på NeoGaf, være in-game-bilder fra det kommende Halo-spillet som har blitt tatt via et debug-kamera i spillet, og de har ikke blitt pyntet på i Photoshop, ifølge Eurogamer.

Som kjent er det ikke lenger Bungie som lager spill om den populære romsoldaten Master Chief, men det Microsoft-eide 343 Industries. Halo Combat Evolved – Anniversary Edition som kom i november var debuten til 343 Industries, men den store ildprøven blir først til høsten, med Halo 4 som fortsetter historien fra den opprinnelige trilogien.

Her er de nye bildene:

Halo 4 utvikles av 343 Industries og utgis av Microsoft. Spillet skal lanseres på Xbox 360 høsten 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.