Søndagstapas
0

Søndagstapas

mar 04 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter. Vi starter det hele med nok en trailer fra «Starhawk», før vi får et imponerende gjensyn med «Otherland». Deretter blir det futuristisk teknologi fra «Ghost Recon: Future Soldier», før vi tar nok en titt på «Fifa Street». Mot slutten blir det så et detaljert blikk på «crafting»-systemet til «Guild Wars 2», før vi får den heftige lanseringstraileren til «Mass Effect 3». Det hele avsluttes så med en handlingspekket trailer fra «Sleeping Dogs».

 

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Starhawk»

Lightbox Interactive og Sony Santa Monica Studios jobber for tiden med den spirituelle oppfølgeren til «Warhawk» fra 2007. Spillet, som heter «Starhawk», lover originalens kjennetegnede spillbarhet, samt en rekke nyvinninger. Den mest innoverende av spillets nye funksjoner er nok den såkalte «build and battle»-funksjonen, som har spillere bygge forsvarsmekanismer og diverse bygninger mens de spiller. Den siste traileren fra spillet, som kan ses under, gir oss et par gode eksempler på hvordan systemet fungerer i praksis.

 

«Starhawk» har antydet slippdato mai 2012. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

«Otherland»

Real U og DTP Entertainments «Otherland» ble først annonsert i 2008. Over tre år senere begynner spillet endelig å nærme seg en lansering. «Otherland» er et MMO-spill basert på Tad Williams bokserie ved samme navn. Spillet tar mye inspirasjon fra bøkene og prøver å ta nye steg for MMO-sjangeren. Spillet består av et såkalt multi-verse og vil la spillerne selv bestemme hvordan de vil spille spillet. Faktisk så langt at spillerne selv kan være med på å skape spillverdenen. Se den siste traileren fra spillet under.

 

«Otherland» har antydet slippdato en gang i løpet av 2012. Spillet kommer kun til PC.

«Ghost Recon: Future Soldier»

Ubisofts «Ghost Recon: Future Soldier» har vært gjennom mange forsinkelser og forandringer, men nå ser det ut som spillet endelig skal nå lansering. «Ghost Recon: Future Soldier» skal, som navnet antyder, være en noe futuristisk tolkning av den originalt veldig realistiske «Ghost Recon»-serien. Spillet er satt til en nær fremtid og alle av spillets futuristiske funksjoner skal være basert på prototyper som jobbes med i dag. Den siste traileren til spillet, som kan ses under, gir oss et overblikk over noen av disse futuristiske teknologiene.

 

«Ghost Recon: Future Soldier» har slippdato 24 mai 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3. En PC-versjon er forventet noe senere.

«Fifa Street»

Jeg har snakket mye om mine frykt og mitt håp når det gjelder Electronic Arts kommende «Fifa Street». Denne uken slapp Electronic Arts demoen til spillet og endelig fikk jeg jeg se om spillet levde opp til forventningene. Dessverre sitter jeg fortsatt med tvil og føler nok ikke at spillet lever opp til originalens flytende «gameplay». Likevel kan jeg må jeg innrømme at den siste traileren til spillet likevel gir meg et håp. Traileren kan selvfølgelig ses under.

 

«Fifa Street» har slippdato 15 mars 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Guild Wars 2»

AreaNet har ambisjoner om å revolusjonere MMO-sjangeren når de lanserer «Guild Wars 2» senere i år. Spillet snur en rekke av de klassiske MMO-aspektene på hodet, dog uten å være ugjenkjennelig. Mye av informasjonen rundt spillet har så langt vært fokusert rundt de spillbare klassene og rasene, men nå som beta-testingen har startet ser vi stadig nye videoer fra spillet poppe opp på nettet. Denne uken får vi, takket være den amerikanske spillsiden Joystiq, et detaljert blikk på spillets «crafting»-system. Se videoen under.

 

«Guild Wars 2» har antydet slippdato en gang i løpet av 2012. Spillet kommer kun til PC.

«Mass Effect 3»

Biowares «Mass Effect 3» er helt klart et av årets mest etterlengtede titler. Spillet skal, ifølge Bioware, avslutte den episke trilogien og fansen er nok rimelig spente på den store avslutningen. Endelig får vi ta turen til Jorden for å forsvare vår egen planet mot reaper-invasjonen. Spillet lanseres som kjent til uken og det er i den forbindelsen at vi nå kan by på nok en heftig lanseringstrailer fra et «Mass Effect»-spill. Se traileren under.

 

«Mass Effect 3» har slippdato 8 mars 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Sleeping Dogs»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med den siste traileren fra «Sleeping Dogs», tidligere kjent som «True Crime: Hong Kong». Traileren kan ses under.

 

«Sleeping Dogs» har antydet slippdato fjerde kvartal 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.