Titanfall-betaen er nå åpen på Xbox One
0

Titanfall-betaen er nå åpen på Xbox One

feb 17 Spill.no  

Førstepersonsskytespillet og Microsoft-eksklusiven Titanfall fikk for noen dager siden en beta som til nå har vært åpen for de som hadde fått en nedlastningskode. Nå er den helt åpen for alle sammen, men bare for de som eier en Xbox One får prøve i første omgang.

Betaen skal også holde oppe minst en dag lengre enn planlagt, og skal også åpne for PC-spillere i følge utviklersjef Vince Zampella. Han sa nemlig på Twitter at en av selskapets programmerere, Jon Shiring, ønsket å åpne spillet ved å la spillere stressteste det en masse. Nyheten ble offisielt annonsert av Xbox-direktøren for programmering, Larry Hryb.

Betaen kjører i midlertidig på en oppløsning som ligger på 792p, men med en mulighet for å oppgradere før lanseringen den 13. mars.

Kilder: Techraptor, IGN

Vince Zampella sa på Twitter at en av selskapets programmerere, Jon Shiring, ønsket å “knekke” spillet ved å la spillere stresstest det en masse. 
Nyheten ble snart offisielt annonsert av Xbox direktør Programmering Larry Hryb, bedre kjent som Major Nelson, på sin blogg. Han tilbyr disse instruksjonene for å få deg i:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.