To trailere med Kratos
0

To trailere med Kratos

jun 14 Spill.no  

SCE Santa Monica har sluppet to nye trailere fra det kommende actionspillet God of War: Ascension – én om flerspiller, og én om hoveddelen i spillet.

Todelt moro

Trailer-drysset vil ingen ende ta, og selv om E3-messen befinner seg skikkelig i bakspeilet, betyr det slett ikke at det er slutt på moroa. Sist ut er Sony, som sammen med sitt studio i Santa Monica for tiden sliter med å få ferdig God of War: Ascension  til lansering til neste år. Det lille vi har sett foreløpig viser en rekke nye elementer, men også en haug med gjensyn med gamle kjenninger. 

Nå er det imidlertid på tide å skille flerspiller og enspiller, og Sony har derfor sluppet to trailere i denne omgangen. Den første har vi mer eller mindre sett før, da den i stor grad består av presentasjonen fra E3-pressekonferansen til Sony. Den andre, derimot, fokuserer på flerspilleren, hvor enten en mot en eller to mot to kjemper mot hverandre i farlige omgivelser.

Se enspillertrailer

Se flerspillertrailer

God of War: Ascension utvikles av SCE Santa Monica og utgis av Sony for Playstation 3. Spillet lanseres 12. mars 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.